Een nieuwe artiest in het Collectief!

Het is terug naar school!

En zoals beloofd, lichten we het mysterie op over de nieuwe artiest die lid wordt van het Collectif Curieux...
Dames en heren, daverend applaus voor onze dierbare Thomas Dechaufour.Oorspronkelijk uit Frankrijk (een beetje in de toppen, een beetje in het Westen) en in geen geval bestemd voor een carrière als kunstenaar, is het noodzakelijk om een ​​overvloed aan emoties en een permanente lawine van vragen met alle mogelijke middelen uit te drukken dat Thomas wendt zich tot Circus, Art of Synthesis en Burst.
Nieuwsgierig naar alles en dorstig naar ervaring baant hij zich al meer dan 15 jaar zijn weg door het Brusselse Circuslandschap (cv beschikbaar in meerdere kleuren).

Door zijn werk met de Compagnie du Poivre Rose - een experiment in Cirque-Théâtre - dat hij bijna 10 jaar co-regisseerde, maar ook door zijn verschillende samenwerkingen met de bedrijven 15ft6, Petri Dish, Chaliwaté & Focus en meer recentelijk in de huid van Jean-Paul Dance, iconische verliezer van het inmiddels beroemde Cabaret Mademoiselle, verkent hij de poreuze grenzen tussen genres. Het is door het prisma van humor en het absurde dat hij deelt met de publieke thema's die hem na aan het hart liggen en hem fascineren, zoals relaties tussen mensen en soorten, ethiek, moreel geweld, psychologische kwetsbaarheid of prouts.
Als je nieuwsgierig bent, omring je je met nieuwsgierige mensen en toen Pedro en Vlad aanboden om het Collectief uit te breiden, was zijn reactie bijna onmiddellijk (in het begin een overloop van emoties en een lawine van vragen...) en het was "ja ".